AtmoCONTROL software

 

Innovatieve besturings- en loggingfuncties

Maximaal gebruiksgemak, snelle en intuïtieve bediening. Ook aan de basis van dit credo van Generation 2012 is de uitgebreide AtmoCONTROL-software voor programmeer- en documentatieprocessen volledig nieuw ontwikkeld. Alle TwinDISPLAY-apparaten worden geleverd met de AtmoCONTROL-software op een USB-stick. Voor alle apparaten met SingleDISPLAY is een testversie van 90 dagen van AtmoCONTROL beschikbaar via de Memmert website. Optioneel is deze dan leverbaar op een USB-stick.

 

Draai, druk en go! Eenvoudig en snel programmeren

Numerieke en grafische programmering van complexe processen behoort tot het verleden. Vandaag gebeurt het programmeren via AtmoCONTROL met behulp van de muis of touchpad op uw notebook. Zelfs de meest complexe ramping programma's worden binnen enkele minuten gemaakt. Sleep de grafische symbolen voor de gewenste parameters naar het invoerveld en verander de waarden naar wens met een muisklik.

 

Programmeerfuncties voor apparaten met SingleDISPLAY en TwinDISPLAY

  • Uitlezen, beheren en organiseren van de datalogger
  • De logbestanden opslaan in verschillende indelingen
  • Online bewaking van maximaal 32 aangesloten apparaten
  • Optische alarmen wanneer de alarmlimieten (individueel ingesteld op de ControlCOCKPIT) worden overschreden
  • Automatisch alarm naar een of meerdere e-mailadressen

 

Extra programmeerfuncties voor apparaten met TwinDISPLAY

  • Intuïtieve programmering en archivering programmareeksen
  • Synchrone weergave van de gemaakte programmavolgorde tijdens het programmeren
  • Toepassingsspecifieke herhalingsfuncties (lussen) kunnen op elke willekeurige plaats in een temperatuurregelprogramma worden ingevoegd
  • Eenvoudige creatie van herhalende weekprogramma's
  • Programmeren, beheren en overbrengen van programma's via ethernet of USB-stick

 

Externe toegang van overal ter wereld

Alle Generation 2012-apparaten beschikken over een ethernetinterface voor externe toegang en bediening. Daarnaast kan een USB-poort op apparaten metTwinCONTROL worden gebruikt voor het programmeren van profielen, het uitlezen van logboeken of het activeren van de gebruikers-ID-functie om ongeoorloofde toegang of manipulatie te voorkomen. Memmert-software AtmoCONTROL werkt met Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8, 10, 32 en 64-bits en kan in het Engels of Duits worden gebruikt. Verder compatibel met Apple iMac met Windows-installatie met de hulp van Bootcamp.

 

Download testversie en drivers van Memmert website

 

Memmert AtmoControl software

terug naar top