Memmert doorgeef oven

Als u besmetting bij het transport van monsters of onderdelen zoveel mogelijk wilt beperken, dan biedt de UF TS serie voordelen die u nodig heeft. Dankzij het eenvoudig te reinigen interieur, snel herstel na het openen van de deur en homogene temperatuur is deze oven de perfecte materiaalsluis tussen de "vieze" ruimte en de cleanroom in de elektronica/halfgeleiders-, medicijnen- of farmacie industrie.

In ons assortiment tref je doorgeefovens met een inhoud van 161 tot 749 liter. De doorgeefovens beschikken over deuren aan de voor-en achterkant en zijn geschikt om in een muur te bouwen tussen twee ruimtes.

4 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Memmert UFP TS doorgeef stoven

De ontwikkeling van de UF TS ovens is gebaseerd op de Memmert standaard verwarming oven UFplus en beschikt over alle vereiste technologische hoogstandjes zoals productspecifieke verwarming en perfect aangepast regeltechniek. De top configuratie met TwinDISPLAY zorgt voor precisie en thermische veiligheid, vooral bij het werken in de cleanroom.

Memmert Twin Display

 

Alle doorgeef uitvoeringen zijn voorzien van een Twin display en software AtmoControl voor uitgebreide programmering & documentatie 

terug naar top