Memmert klima testkamers voor extreme houdbaarheidtesten

  • TTC: -42 tot 190°C
  • CTC: -42-190°C 10-98% rH
  • Snelle temperatuurwissels

2 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Snelle & energiebesparende temperatuurveranderingen in de klimaatkamer

Snelle, precieze en energiebesparende temperatuurveranderingen in het bereik van -42ºC tot +190ºC, samen met snelle hersteltijden voor vochtigheid, maken de TTC-testkamer en de CTC-klimaattestkamer met vochtigheidseenheid een perfect duo voor gecontroleerd materiaalonderzoek , functietests, verouderingstests of klimaattests op composieten, beton, kunststoffen of elektronische componenten in materiaaltechnologie, de auto- en ruimtevaartindustrie en elektronica.

- 1 modelgrootte (256 liter volume)
- state-of-the-art besturingstechnologie
- elektronisch geregelde actieve bevochtiging en ontvochtiging van 10% tot 98% rH
- specifiek geschikt voor testen volgens IEC 60068 - hoogtechnologisch isolatiesysteem voor permanente isolatiecapaciteit en energie-efficiëntie
- temperatuurwisselsnelheid bij verwarmen volgens IEC 60068-3-5: 10 K / min (-40°C tot +180°C, gemeten bij een omgevingstemperatuur van 22°C)
- temperatuurwisselsnelheid bij koelen volgens IEC 60068-3-5: 3 K / min (van +180°C tot -40°C, gemeten bij een omgevingstemperatuur van 22°C)
- chloorvrij, ozon-neutraal koelmiddel R 404 A

Perfecte omgevingssimulatie voor klimaattest en temperatuurtest

De klimaattestkamer CTC en de temperatuurtestkamer TTC zijn, met een nominaal vermogen van 7000 watt, buitengewoon krachtig dankzij de optimaal gecoördineerde verwarmings- en koeltechnologie. Grootste mogelijke energie-efficiëntie en geluidsreductie waren twee criteria waaraan de ingenieurs van Memmert moesten voldoen. Met een kamervolume van 256 liter bieden ze veel ruimte maar toch hebben ze een lage vloeroppervlakte vanwege hun smalle en compacte constructie. Bovendien kunnen de apparaten gemakkelijk op zwenkwielen worden verplaatst via elke standaard laboratoriumdeur.

Temperatuur & vochtigheid werkbereik Memmert CTC modellen

Niet alle klimaatkamers zijn hetzelfde. Het vochtgehalte van de kamer, de omgevingscondities en het werkbereik voor temperatuur en vochtigheid zijn doorslaggevende factoren bij de keuze van het juiste apparaat. In het diagram hieronder ziet u de mogelijke temperatuur / vochtigheid-combinaties voor de vochtigheidskamers HCP modellen. Binnen het betreffende temperatuur-vochtigheidsbereik is een permanente werking zonder condensatie mogelijk. In welke mate condensatie kan optreden in het drempelbereik hangt af van het vochtgehalte van de kamer en de omgevingscondities.

Memmert working range CTC

terug naar top