Memmert ICP koelbroedstoven -12 tot 65°C compressor koeling

Volgens de F-Gas regels mogen vanaf 1 januari 2022 geen apparaten met milieuschadelijke koelgassen meer worden verkocht. Tot nu toe werd koelgas R134a in de Memmert compressoren ingezet. Vanaf medio 2018 zijn daarom de nieuwe Eco modellen leverbaar die werken met CO2 als koelgas (R744).

Verdere details zie Memmert brochure.

7 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Compressor-gekoelde incubator ICP

Hebt u verschillende temperatuurprogramma`s nodig voor het incuberen, kweken of opslaan van producten? Heeft u een groter kamervolume en tegelijkertijd snelle temperatuurveranderingen nodig?

Broeden, drogen en opslaan in de ICP koel/verwarm incubator

Memmert ICP-compressorgekoelde incubatoren bieden geweldige resultaten wanneer een snelle en nauwkeurige omschakeling tussen verwarmings- en koelfasen vereist is. Door de fijn afgestemde besturingstechniek bereiken temperaturen exact de gewenste waarden zonder dat er energie-intensieve stroomuitval nodig is.

- temperatuurbereik tot +60 graden
- 5 modelformaten (53 tot 749 liter volume)
- 1 modelvariant met TwinDISPLAY
- dubbele deuren standaard voor alle modellen: Preventie van contaminatie en temperatuurdalingen, en tegelijkertijd een optimaal zicht op de gevoelige lading door glazen binnendeuren met groot oppervlak
- zeer goede luchtcirculatie in de werkkamer door geavanceerde ventilatietechniek
- intelligente ontdooifunctie 

Incubatie & koeling: gekoelde incubator in biologie, zoölogie, farmacie & voeding

Het temperatuurcontrolesysteem van de luchtmantel zorgt ervoor dat de werkkamer van deze broedmachine perfect van de buitenzijde wordt afgesloten. De voordelen: snelle en nauwkeurige temperatuurregeling, geen verdampingsgerelateerde uitdroging van monsters, geen ijsvorming van de koeleenheid en geen ontvochtiging van de binnenkamer.

Voor werkzaamheden die voornamelijk in de buurt van de omgevingstemperatuur liggen wordt de extreem energiebesparende Memmert Peltier-gekoelde incubator IPP aanbevolen.  Als u alleen monsters in de biologie, biotechnologie, de farmacie of de voedingsmiddelenindustrie wilt opslaan, met name gedurende lange perioden en bij constante temperaturen dan raden wij de IPS-gekoelde opslagkamers aan.

terug naar top