Memmert IPS koelbroedstoven/bewaarkasten 14 tot 45°C

  • Peltier koeling: energiezuinig en nagenoeg trillings- en onderhoudsvrij
  • ideaal geschikt voor lange terming testen en houdbaarheid (tht) studies

2 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Gekoelde opslagincubator IPS

Monsterveredeling en opslag in microbiologie, voeding, cosmetica of farmacie: de gekoelde opslagincubator met Peltier-elementen verlaagt de bedrijfskosten en de CO2-uitstoot.

Industriële of microbiologische monsters opslaan op een ruimtebesparende manier

Waarom de prestaties van een gekoelde incubator onnodig optimaliseren voor snelle veranderingen in temperatuur? De IPS gekoelde opslagincubator voldoet precies aan de vereisten van de voedsel- of cosmeticaindustrie, medicijnen en farmacie voor het opslaan van monsters bij constante temperaturen. Absolute betrouwbaarheid, precisie en duurzaamheid en met name milieuvriendelijkheid.

- temperatuurbereik +14 tot +45 graden
- 2 modelafmetingen (256 en 749 liter volume)
- 1 modelvariant: SingleDISPLAY
- dubbele deuren standaard: preventie van vervuiling en temperatuurdalingen, en tegelijkertijd een optimaal zicht op de lading door volledig glazen binnendeuren
ventilatoren geïntegreerd in de Peltier-elementen zorgen voor een snel energietransport en een optimale temperatuurverdeling 

Opslag of incubatie; de juiste gekoelde incubator voor elke toepassing

Omdat de Memmert IPS gekoelde opslagincubator, speciaal ontworpen voor het opslaan van monsters, geen compressor nodig heeft, bespaart het waardevolle ruimte in het laboratorium, net als zijn broer, de IPP Peltier-gekoelde incubator met een kamervolume van 32 tot 749 liter. Voor toepassingen die snelle temperatuurveranderingen vereisen, wordt de door Memmert ICP compressor gekoelde incubator aanbevolen.

terug naar top