Memmert VO vacuümstoven met een volume van 29 - 101 liter

8 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Zacht, krachtig, energiebesparend: vacuümdroogoven VO

Betrouwbaar, comfortabel en energiezuinig - zo werkt een vacuümdroogoven tegenwoordig. Afzonderlijk instelbare en direct verwarmde thermo inlegbladen zorgen voor een nauwkeurige temperatuurregeling en dankzij de digitale drukregeling wordt niet alleen met hoge snelheid, maar ook uiterst voorzichtig gedroogd in onze krachtige en robuuste vacuümdroogoven. Samen met de snelheidsgeregelde vacuümpomp vormt de vacuümoven VO een onverslaanbaar energie-efficiënt duo. De pomp is perfect opgeruimd in de bijpassende optionele onderkast.

- Temperatuurbereik tot +200 ° C
- Vacuümregelbereik: 5 tot 1100 mbar
- 3 modelmaten (29 tot 101 liter volume)
- 1 modelvariant: TwinDISPLAY & AtmoControl software
-  Anti-splinter; VDE-geteste deurconstructie voor alle modellen
- Pompbesturing: Geoptimaliseerde spoeling van het pompmembraan en signaaluitgang voor het AAN / UIT schakelen van de pomp.
- Optioneel: pomponderkast en energiezuinige vacuümpomp

Klimaatvriendelijke accessoires: Vacuümpomp bespaart ongeveer 70% energie

Het spectrum voor vacuümdrogen in een Memmert vacuümoven VO varieert van voedingsmiddelen tot cosmetica, granulaat, horloges, boeken, printplaten, elektronische componenten of spuitgietmatrijzen - ook vanwege het lage eindvacuüm van de snelheidsregeling, bestand tegen chemicaliën vacuümpomp van maximaal 2 mbar.

De vraaggerichte pompregeling zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van de membranen. Het energiebesparingspotentieel is bijzonder indrukwekkend in vergelijking met een ongecontroleerde vacuümpomp: met representatieve metingen was het energieverbruik ongeveer 70% lager en werden nog betere waarden behaald met een constante vacuümwaarde. De snelheidsgeregelde Memmert-vacuümpomp wordt automatisch gedetecteerd door elke vacuümdroogoven VO. In het geval dat een andere vacuümpomp of een centrale vacuümtoevoer is aangesloten, wordt het vacuüm geregeld via elektromagnetische kleppen.
terug naar top