Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde B.V. is sinds 1959 intermediair in laboratoriumapparatuur. In de afgelopen decennia ontwikkelden wij ons tot de specialist in de markt.


Bij Dijkstra Vereenigde gaan we verder dan het leveren van laboratoriumapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, daarom investeren wij voortdurend in kennis, service en ontwikkeling.

 

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Laboratoriumapparatuur van gerenommeerde merken met uitgebreide productspecificaties
  • Oplossingsgericht denken, service en bereikbaarheid
  • Productspecialisten met uitgebreide kennis, o.a. verkregen bij leveranciers
  • Goede technische dienst voor onderhoud en garantie van aangekochte apparatuur
  • Een betrouwbare partner voor laboratoria in industrie, gezondheidszorg en wetenschap
  

De laboratorium webshop

In maart 2013 zijn drie vernieuwde webshops van Dijkstra Vereenigde online gegaan. Binnen deze webshops kunnen bezoekers rekenen op ouderwetse service op een moderne manier.
Ook zijn er verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen met productspecialisten zodat deze u kunnen helpen en adviseren.    


Als eerste in de laboratorium branche starte Dijkstra Vereenigde medio 2001 een webshop. De markt was toen der tijd nog niet klaar voor deze ontwikkeling. Dijkstra ziet dat de vraag naar een goede en kwalitatieve laboratorium webshop groeit en ook de laboratorium markt er klaar voor is. Wij streven er naar om de webshops zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klanten. Heeft u tips of wensen? Dan horen wij deze graag!

 

Service & Onderhoud

Bij storingen hebben wij een responsetijd van 48 uur. De technicus streeft ernaar om uw storing binnen de kortst mogelijke tijd te verhelpen. Onze Technische Service Afdeling beschikt over een eigen binnendienst, hier worden apparaten gerepareerd, getest en gekalibreerd.


Om uw apparatuur in optimale conditie te houden en de kans op storingen tot een minimum te reduceren biedt de Technische Service Afdeling van Dijkstra Vereenigde servicecontracten aan. Deze service contracten kunnen worden uitgebreid met correctief onderhoud, kalibratie en NEN 3140 veiligheidsinspectie. Lees meer over Service & onderhoud op www.dijkstra.net

 

Dijkstra Vereenigde gaat voor kwaliteit: