Memmert gekoelde vacuümstoven 29 en 49 liter, temperatuur +5 tot 90°C

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Gekoelde vacuümoven VOcool

Voor het voorzichtig drogen van bacteriën en culturen of simulatie van intercontinentale vluchten.

Vacuümdrogen bij lage temperatuur zorgt ervoor dat farmaceutische of voedsellaboratoria bacteriën en culturen in de gekoelde vacuümoven VOcool zachtjes kunnen drogen. Bovendien kunnen programma-gecontroleerde opslag- en transportscenario's voor het bepalen van het gedrag van actieve ingrediënten of volumes bij verschillende druk- en temperatuuromstandigheden worden gesimuleerd.

 

- Temperatuurbereik +5 tot +90℃

- 2 modelafmetingen (29 en 49 liter volume)

- State-of-the-art besturingstechnologie op basis van de P-prestatieklasse voor alle modellen

 

Uitzonderlijke precisie dankzij Peltier-technologie

De compacte, energiebesparende en uiterst nauwkeurige Peltier cooling zorgt voor een verdeling van de oppervlaktetemperatuur met een maximale afwijking van ±1K over het gehele temperatuurbereik. Memmert is de enige fabrikant die wereldwijd digitale drukregeling biedt als standaard voor hun vacuümovens. Hellingsprogrammering van temperatuur en vacuüm (-cycli) in combinatie met directe opwarming van de inlegbladen zorgt voor turbo-processen en geen resterend vocht.

 

Maximale tijdsbesparing dankzij vacuümcycli

De binnenkamer van elke Memmert vacuümdroogoven kan met gecontroleerde tussenpozen worden ontlucht om het resterende vocht sneller via de luchtklep te verwijderen. Hellingsprogrammering van temperatuur en vacuüm (-cycli) optimaliseert het droogproces en verkort de droogtijden aanzienlijk in vergelijking met conventionele vacuümovens. Tot 40 hellingen met verschillende temperatuur- en vacuüminstelpunten kunnen rechtstreeks op de controller worden geprogrammeerd of met behulp van de MEMory-kaart. De "Celsius" -software die deel uitmaakt van de standaardspecificatie, biedt praktisch onbeperkt aantal hellingen.

terug naar top