Memmert waterbaden WNB, WNE & WPE

Door de combinatie van corrosiebestendig roestvrij staal, precieze elektronica en meervoudige temperatuurbescherming garanderen de Memmert waterbaden het hoogste niveau van veiligheid in uw laboratorium. De Memmert waterbaden zijn leverbaar tot 45 liter en tot 95 graden.

13 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

13 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Een laboratoriumwaterbad met de hoogste graad van veiligheid

Het Memmert waterbad is verkrijgbaar in zes modelgroottes en twee prestatieklassen. Naast de Basic-klasse voor standaardtemperatuur regelingstaken, biedt de Excellent-versie nauwkeurige testprocedures met maximale veiligheid: elektronische oververhittingsregeling en een breed scala aan visuele en akoestische signalen. Bijvoorbeeld als het vulniveau te laag is, voor overtemperatuur, maar ook voor invoerbevestiging of om het einde van het programma aan te geven. In het grootste model biedt een optionele circulatiepomp een nog betere thermische uniformiteit van het water.

- Temperatuurbereik tot +95°C (met Peltier-koeleenheid CDP115 van +10°C);
- 6 modelmaten (7 tot 45 liter volume);
- Uitgebreid assortiment accessoires: b. een Peltier-koeleenheid, plat of dakdeksel, schudinrichting, vloerplank, reageerbuisrek;
- State-of-the-art besturingstechnologie;
- Optionele waterniveauregeling;
- Hoogwaardig, corrosiebestendig en gemakkelijk te reinigen roestvrij staal voor de werkkamer en de behuizing.

 

Uniek verwarmingsconcept voor optimale temperatuurverdeling

Het superieure verwarmingsconcept van de Memmert-ovens is ook te vinden in het waterbad. Beschermd tegen water, maar nog steeds dicht bij de lading, ligt de verwarming onder diepgetrokken en gemakkelijk te reinigen ribben. De verwarmingselementen kunnen daarom niet corroderen. Door hun positionering in de vloer en zijwanden ontstaat een natuurlijke menging van de temperatuurregeling vloeistof, waardoor een betere temperatuurverdeling in het waterbad wordt verkregen.

 

Energiezuinig en nauwkeurig waterbadkoelapparaat

Ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk maakt het koelapparaat CDP 115 een einde aan onhandelbare externe koeltoestellen. Het kan eenvoudig worden geplaatst op alle Memmert waterbadmodellen en maakt werken mogelijk met temperaturen onder kamertemperatuur tot een temperatuur van 10°C met een nauwkeurigheid van ± 0,1 Kelvin.

terug naar top